Sabtu, 18 April 2009

Terima kasih PBA

hehehe..
ambo mngucapkan berbanyak2 terima kasih kepada Persatuan Bahasa Arab Universiti Pendidikan Sultan Idris kerana sudi memberikan kad ucapan ini kepada ambo. sungguh dihargai rasanya ambo nie. sememangnya ambo sejak menjadi Exco di dalam PBA berasa sungguh bermakna kerana mendapat berbagai ilmu dan pengalaman bekalan untuk diri ambo nk cari kebahagiaan dunia akhirat. bukan sahaja ambo mendapat ilmu dunia yang sememangnya penting untuk ambo malah ambo juga banyak mendapat ilmu agama yang sememangnya lagi penting malah terpenting dalam hiup setiap manusia.

Bermula dengan ajakan yang ambo anggap sebagai bergurau oleh Tuan Presiden untuk ambo jadi exco dan sekarang ambo cukup bahagia dengan ukhuwah yang terjalin antara muslimin dan muslimat di dalam PBA. ambo anggap dulu ajakan itu sebagai gurauan sebab exco yang ambo pegang sekarang ini adalah exco yang paling buzy lah di dalam Persatuan Bahasa Arab. tapi disebabkan inilah ambo mendapat sejuta keriangan dan pengalaman bekerja dengan partner ambo yang cukup sporting lagi beyeh.

Disino ambo pun nak mendoakan setiap MT, Exco dan ahli PBA agar mendapat keputusan yang cemerlang di dalam Final Ezam yang bakal tiba ini..
sekian sahaja daripada ambo Exco Penerbitan dan Informasi.
Salam...

4 Cetusan minda:

ambosaingju 18 April 2009 11:30 PTG  

ambo pon nk ucap selamat menempuh peperiksaan la kpd saing ambo sorg nih..
semoga diberi petunjuk semasa exam nnti dan kejayaan yg cemerlang..

salam ziarah dari ambo..

p/s ambo sero nk buat blog jgk eh..hihi..

مَعهَدين الُمعلمْ 19 April 2009 7:44 PG  

...brader usop yg aku sayangi..
ukhuwah fillah..
hehehe..
buat la sop blog..
leh kawe baca catatan demo di Jordan.
buat sehebat saifulislam.com..

amzar,  19 April 2009 8:55 PG  

demo pegang exco gapo ju?

مَعهَدين الُمعلمْ 19 April 2009 9:36 PG  

huhuhu...
aku oyak doh kn dale tuh??
baco la perabih..

  ©Template by Dicas Blogger.