Rabu, 29 Julai 2009

H1N1 : Kerajaan Gagal Bertindak


1. Hari ini telah diberitakan jumlah atau angka kematian berpunca H1N1 telah mencecah 4 orang sementara ribuan yang lain sedang mengalami jangkitannya .

2. Hampir 40 buah sekolah dan pusat pengajian swasta dan kerajaan telah ditutup dan pelajar dikuarantin kerana jangkitan H1N1 dan ini memberi kesan kepada psikologi dan pelajaran pelajar .

3. Umum melihat kelembapan pihak kerajaan dan Kementerian bertindak mengawal wabak ini dari merebak . Aktiviti pelancungan dilihat masih bebas tanpa kawalan wajar .

4. Dewan Pemuda PAS menggesa supaya pihak Kerajaan segera mengambil langkah berkesan dan tidak meletakkan rakyat dalam situasi resah dan gelisah dengan keselamatan mereka yang semakin terancam .

5. Seluruh umat Islam diharapkan dapat melakukan solat hajat bagi memohon keselamatan dan kesejahteraan kepada Allah swt Tuhan yang Maha Berkuasa dari ancaman H1N1 ini .

1 Cetusan minda:

Ross Safina Hor 24 Ogos 2009 2:25 PTG  

PENGEDAR PROTECUR-100 DIPERLUKAN DISELURUH ASIA...

Ross Safina Hor

Tahukah anda bagaimana untuk mencegah H1N1???
Insyaallah…PROTECUR-100 dapat membantu untuk mencegah wabak yang semakin mengganas menyerang kita semua. Produk kami adalah semulajadi dan ia juga boleh dikatakan anugerah daripada ALLAH SWT kepada hamba-hambanya apabila kita ditimpa masalah begini.

Marilah bersama-sama kita memeranginya tanpa keluhan dan putus asa. Ia menyerang tanpa mengira usia, warna kulit, tanpa belas kasihan(no mercy) dan tanpa memberi amaran. Kini virus H1N1 ini berada dimana-mana untuk memusnahkan kehidupan kita.

Jangan teragak-agak untuk mencuba penawar ini sebelum kita diseranginya.
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT…

Hanya RM 38 sahaja sebotol dan tak rugi untuk mencubanya demi keselamatan diri sendiri dan keluarga tersayang.PROTECUR-100 juga dapat membantu pesakit-pesakit yang mengalami masalah:

Kencing Manis
Gaut
Penyakit Kelamin
Sinus
Tekanan Darah Tinggi
Obesiti
Penyakit Kulit
Keputihan bagi wanita
Tahap Ketahanan Badan Rendah
HIV Positif
Batuk
Demam
Selsema
Tonsil(Sakit Kerongkong)
Radang Sendi
Sakit Urat

Hubungi ajen-ajen yang tertera didalam blog saya atau anda boleh terus menghubungi saya untuk sebarang pertanyaan.
(Ross +6012 4102368 / Mikhail +6012 4839622)

Bagi Daerah Pantai Timur sila hubungi,
EN OTHMAN IBRAHIM - +6017 9706469

PENGEDAR DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA.

  ©Template by Dicas Blogger.